Search

Μίλαν Ράσταβατς: “Στόχος μας είναι να ανέβουμε επίπεδο”

Ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου(θυμηθείτε ΕΔΩ). Με τον τεχνικό του ΑΟΞ με το καλημέρα να δίνει το σύνθημα για τους φετινούς στόχους, στις δηλώσεις του κατά την πρώτη προπόνηση

Ο Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος βρέθηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως μέλος του τεχνικού τιμ της Σερβίας μίλησε και για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την διοργάνωση της Ρωσίας, αλλά και για την φετινή Ξάνθη όπως και για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις ο προπονητής Μίλαν Ράσταβατς αναφερόμενος στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά τόνισε: «Κάθε νέα ποδοσφαιρική σαιζόν είναι μία νέα ευκαιρία. Για την Ξάνθη είναι πιο εύκολα τα πράγματα φέτος καθώς ξέρουμε το σημείο εκκίνησής μας από την στιγμή που δουλέψαμε πέρσι και στόχος μας είναι ανέβουμε επίπεδο. Έχουμε ένα μεταγραφικό πλάνο και κάποιες ιδέες για το πως θα κινηθούμε.»

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερώτηση για το παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο συμμετείχε στο τεχνικό team της Εθνικής Σερβίας, υπογραμμίζοντας ότι οι εμπειρίες που αποκόμισε ήταν μοναδικές, σε μία υψηλότατου βαθμού επιπέδου διοργάνωση.

Share it