Search

ΕΠΣ Έβρου: Στις 8 Σεπτεμβρίου αρχίζει το Κύπελλο, στις 29 του ίδιου μήνα πρεμιέρα για το πρωτάθλημα!

Τηρώντας την υπόσχεση της για έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων νωρίτερα από το συνηθισμένο των τελευταίων ετών, νέα η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα Πρωτάθλημα & Κύπελλο.

Το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου. Η Α’ κατηγορία θα αποτελείται από 12 ομάδες και η Β’ κατηγορία θα έχει φέτος 2 και όχι 3 ομίλους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2/9.

Το Κύπελλο θα αρχίσει νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 8-9 Σεπτέμβρη, με τις ομάδες να χωρίζονται σε ομίλους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ:

«Η ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ σας ανακοινώνει ότι το Πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019 θα ξεκινήσει στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018. Η Α’ κατηγορία θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 12 ομάδων και η Β’ κατηγορία σε δύο ομίλους ανάλογα με το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και με βάση γεωγραφικών κριτηρίων. 

Η διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα ξεκινήσει με τους αγώνες στις 8-9,15-16 και 22-23 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνει η πρώτη φάση των ομίλων με την συμμετοχή ομάδων της Α και Β κατηγορίας.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 20 Ιουλίου.

Αύριο πρωί θα σας σταλούν στο email σας οι προκηρύξεις πρωταθλήματος και κυπέλλου».

 

 

Share it