Search

Ενίσχυση με πρώην παίκτη του Πανθρακικού για τον Λεβαδειακό!

Την απόκτηση του Γιώργου Ζησόπουλου ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός την Κυριακή (1/7). Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός μετά το πέρασμα του από Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, επιστρέφοντας σε γνωστά λημέρια, αφού έχει περάσει στο παρελθόν από τους <<πράσινους>>.

Τα δελτία τύπου αναφέρουν:

Η ανακοίνωση για τον Ζησόπουλο: «Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ζησόπουλου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Έτσι ο 34χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην ομάδα που ουσιαστικά αναδείχθηκε. Ο Γιώργος Ζησόπουλος υπηρέτησε τον Λεβαδειακό για 7 χρόνια (2005 -2010 και 2011-2013 μετρώντας 140 συμμετοχές και 7 γκολ.

Ο Γιώργος Ζησόπουλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ το 2003 και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε την έξοδο στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004. Το 2005 μετακόμισε στον Λεβαδειακό όπου παρέμεινε επί μία πενταετία ως βασικό στέλεχος. Το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο και επέστρεψε ξανά στην Βοιωτία και τον Λεβαδειακό.

Από το 2013 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης, ενώ τον Ιούνιο του 2016 συμφώνησε με τον Ατρόμητο Αθηνών για τα επόμενα δύο χρόνια. Τον Γενάρη του 2018 “μετακόμισε” στον Απόλλωνα Αθηνών».

Επιπροσθέτως, ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε άλλες δύο προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας με την προσθήκη του Μιχάλη Μπαστακού και του Λόπεζ Παράντας.

Η ανακοίνωση για τον Μπαστακό: «Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Μπαστακού ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια.>>

Η ανακοίνωση για τον Παράντας: «Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση Λόπεζ Παράντας. Είναι 20 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Παράντας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων».

Share it