Search

Photos: Με όνειρα φιλοδοξίες και νέα πρόσωπα η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την Ξάνθη!

Το πρώτο ραντεβού της χρονιάς πραγματοποίησε για την ομάδα της Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης,  οπού ενόψει της 30ής διαδοχικής αγωνιστικής χρονιάς της στη Super League βρέθηκαν στα Πηγάδια παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος για τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Η αρχή έγινε με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, η ξανθιώτικη ομάδα με αισιοδοξία και όρεξη μπήκε στο γήπεδό της για τις πρώτες ασκήσεις. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, το «παρών» έδωσε η Διοίκηση αλλά και φίλαθλοι που χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η ομάδα της Ξάνθης βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στο περσινό ρόστερ που έφτασε μια ανάσα απο την έξοδο στην Ευρώπη, με μόνες προσθήκες έως τώρα αυτές του Τζέφρει Σαρπόνγκ, του Ραφαήλ Μελισσόπουλου που επέστρεψε απο τον δανεισμό του στον Βόλο και του τοπ σκόρερ της Κ17 του ΑΟΞ Γιάννη Φάκη που προωθήθηκε απο την Ακαδημία του συλλόγου.

Ενώ προσθληκες είχαμε και στο τεχνικό τιμ με τους Μίλος Βελεμπίτ και Νίκο Νεντίδη να αναλαμβάνουν βοηθοί του Μίλαν Ράσταβατς.  Αναλυτικά, τις οδηγίες του  Σέρβου προπονητή και του επιτελείου του (Βέλεμπιτ, Νεντίδης, Σιδερίδης, Μαλαδένης) ακολούθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Σταθάκης, Τζελέπης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Μελιόπουλος, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Θυμιάνης, Χατζητερζόγλου, Τζουρίτσκοβιτς, Σουλεϊμάν Οκάν, Ντε Λούκας, Καμαρά, Κίκε Μπόουλα, Ορφανίδης, Φασίδης, Γέντρισεκ

Δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Ματίας Κάστρο και Μπρίτο που ειδοποίησαν έγκαιρα για το πρόβλημα που αντιμετώπισε η πτήση τους, με αποτέλεσμα η έλευσή τους να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SA ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ

Share it