Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 5 έως 11 Ιουλίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 5/7 έως και την Τετάρτη 11/7 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες:

Έρχεται η σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η Περιπέτεια, «Ο Antman και η Σφήκα 3D» του Πέιτον Ριντ (Κατσαριδάκι Αγάπη μου, Κάτω ο Έρωτας, Τα Χαλάσαμε, Ναι σε Όλα, Ant-Man) με τους Πολ Ραντ, Μάικλ Ντάγκλας, Εβάντζελιν Λίλι, Χάνα Τζον-Κάμεν, Γουάλτον Γκόγκινς, Τζούντι Γκριρ, Μισέλ Φάισερ, Μάικλ Πένια, Λόρενς Φίσμπερν & Άμπι Ράιντεν Φόρτσον…

Υπόθεση: Από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU), έρχονται «O Ant-Man και η Σφήκα», ένα καινούργιο κεφάλαιο με υπερήρωες που έχουν την ασύλληπτη ικανότητα να μικραίνουν. Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια, επείγουσα αποστολή που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή του και να μάθει να μάχεται δίπλα στην Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, από Σάββατο έως Τετάρτη: 20:00 & 22:30*, Παρασκευή: 22:00 & 00:30#*.

*Πέμπτη, Τρίτη, Τετάρτη απόγευμα, Κυριακή, Δευτέρα βράδυ και η μεταμεσονύχτια προβολή της Παρασκευής είναι σε 2D.

#Μεταμεσονύχτια προβολή με ΔΩΡΕΑΝ PopCorn για όλους!

Ενώ για τους μικρούς μας φίλους, έρχεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Πρόβατα Εναντίον Λύκων» των Άντρεϊ Γκαλάτ & Μαξίμ Βολκόβ με τους Παναγιώτη Αποστολόπουλο, Γιάννη Υφαντή, Ιφιγένεια Στάικου, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνο Κακανά, Διονυσία Τσιτιρίδου, Νίκο Παπαδόπουλο & Ποίμη Πέτρου στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Σε μια μαγική χώρα κάπου μακριά, σε ένα όμορφο χωριό που μοιάζει με ζωγραφιά ζουν ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στην ρεματιά τους. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του. Όταν ο δυνατός και πάντα ετοιμοπόλεμος Ράγκλαρ βγαίνει μπροστά, ο μόνος που τολμά να σταθεί απέναντι του είναι ο Γκρέι, ένας αξιαγάπητος αλλά αδέξιος νεαρός λύκος. Για να γίνει αρχηγός και να κερδίσει πίσω την καρδιά της Μπιάνκα, ο Γκρέι πηγαίνει στο δάσος όπου ανακαλύπτει μια κατασκήνωση από τσιγγάνους κουνέλια. Η Μάμι, το κουνέλι μέντιουμ του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και ο Γκρέι το πίνει και επιστρέφει στο λημέρι των λύκων, για να ανακαλύψει πως έχει μεταμορφωθεί σε… κριάρι! Μία όμορφη ιστορία γεμάτη δράση, χιούμορ και πολλά μηνύματα για την διαφορετικότητα και το να μην κρίνεται κάποιος από την εμφάνισή του!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 20:00, Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη: 18:00.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/ilisiacinema.

Share it