Search

Στον (ΑΠΣ) Πανθρακικό επιστρέφει μετά από 12 χρόνια ο Σάκης Γιαννακίδης!

Σε μια μεταγραφική προσθήκη που θα προσθέσει στην ομάδα, τόσο εμπειρία όσο και ποιότητα προχώρησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός!

Οι πάνθηρες, συγκεκριμένα, απόκτησαν τον Σάκη Γιαννακίδη, που μέχρι πρότινος ανήκε στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Ο 31χρονος με καταγωγή από τον Ροδίτη, θα ξαναφορέσει την φανέλα με τον πυρσό στο στήθος μετά από σχεδόν 12 χρόνια, όταν και αγωνιζόταν στα, τότε, ΤΕΠ του Πανθρακικού. Επίσης έχει αγωνιστεί στον ΑΣ Ροδίτη, στα ΤΕΠ της Ξάνθης, στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και στην Δόξα Προσκυνητών.

Στην ποδοσφαιρική του πορεία έχει κατακτήσει έξι τίτλους, ενώ δύο φορές, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Την περσινή σεζόν δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής με την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, που δεν του επέτρεψαν να βρει σε κανένα χρονικό σημείο της σεζόν, αγωνιστικό ρυθμό. Φέτος με την επιστροφή του στον (ΑΠΣ) Πανθρακικό, επιθυμεί να επιστρέψει και αγωνιστικά δριμύτερος βοηθώντας την νέα του ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Στην φωτογραφία από την παρουσίασή του που εξασφάλισε αποκλειστικά το SportsAddict, ο Σάκης Γιαννακίδης φωτογραφήθηκε με τον βοηθό προπονητή του συλλόγου, Γιάννη Φόνσο, με τον οποίο υπήρξαν στο παρελθόν συμπαίκτες τόσο στον Σπάρτακο όσο και στον Ροδίτη και φέτος θα έχον την χαρά να ξανασυνεργαστούν! Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικού αναμένεται τις επόμενες ώρες!

 

Share it