Search

Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Νίκος Νεντίδης που προστίθεται στο τεχνικό τιμ της Ξάνθης!

Επιστρέφει στο τεχνικό τιμ της Ξάνθης μετά απο απουσία 2,5 χρόνια ο Νίκος Νεντίδης, που αναλαμβάνει βοηθός προπονητή του Μίλαν Ράσταβατς μαζί  με τον Μίλος Βελεμπίτ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Η Xanthi FC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή Νίκο Νεντίδη.”

Ο Νίκος Νεντίδης απο τον Φεβρουάριο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2016 και από τον Δεκέμβρη του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο έχοντας συνεργαστεί με τους Λουτσέσκου, Κεχαγιά, Τσιώλη, Ουζουνίδη και Κωστένογλου που ήταν στην άκρη του πάγκου της ξανθιώτικης ΠΑΕ στα παραπάνω χρονικά διαστήματα.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, στον Απόλλων Καλαμαριάς, στον Ολυμπιακό (2 Κύπελλα Ελλάδος, 1 Super Cup), στον Ηρακλή, στον Αγροτικό Αστέρα και στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Ήταν διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων το 1988.

Ως προπονητής εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του Π.Α.Ο. Κουφαλίων και του Α.Μ.Σ. Πανοράματος, στην ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού (Κ-15), του Π.Α.Ο. Κουφαλίων, του Καμπανιακού, στην ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού (Κ-17), στο τμήματα scouting της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, ως συνεργάτης του Προτάσοφ στον Ηρακλή, ως βοηθός προπονητή του Μπάντοβιτς στην Κέρκυρα, αλλά και πρώτος προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα και τον Εθνικό Πειραιώς.

Share it