Search

Επέστρεψε ο Οσμάν Χασάν και ανανέωσε ο Αληοσμάν Τζενγκίζ στον Ορφέα Ξυλαγανής!

Μια επιστροφή μετά από ένα περίπου εξάμηνο, αλλά και μια ανανέωση είχαμε στον Ορφέα Ξυλαγανής!

Συγκεκριμένα στην ομάδα του Γιώργου Μυστρίδη, η οποία όπως ανακοινώθηκε απόκτησε από την Δόξα Προσκυνητών τον Γιώργο Γιαννακίδη, επέστρεψε ο Οσμάν Χασάν. Ο επιθετικός που μάλιστα πέρυσι πέτυχε και 4 τέρματα με την φανέλα του Ορφέα στην αρχή της σεζόν, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Δόξα Γρατινής επέστρεψε στην Ξυλαγανή! Ο Οσμάν Χασάν στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στην Ένωση Ασωμάτων και την Φιλία Κομοτηνής.

Παράλληλα ο Αληοσμάν Τζενγκίζ, που στην περσινή σεζόν στάθηκε αρκετά άτυχος λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, έγινε άλλος ένα παίκτης που ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ορφέα, με σκοπό να τον ενισχύσει την νέα σεζόν. Ο “Τζεν” είναι ένα από τα αξιόλογα ανερχόμενα χαφ του νομού Ροδόπης και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Αετό Μίσχου, στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και στην Ελπίδα Σαπών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αληοσμάν Τζενγκίζ, αλλά και ο Στέλιος Ηλιόπουλος είναι μόνο δύο από όλους όσους ανανέωσαν με τον Ορφέα Ξυλαγανής! Όπως τονίζει και ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Βαρνιτσιώτης, ο περσινός κορμός της ομάδας έχει παραμείνει, με ελάχιστες εξαιρέσεις και οι προσθήκες που γίνονται και θα γίνουν, έχουν σκοπό να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα!

Share it