Search

Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ο Βαγγέλης Χατζητουλούσης!

Σε άλλη μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Συγκεκριμένα οι ασπρόμαυροι ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Βαγγέλη Χατζητουλούση! Ο Ιασμιώτης χαφ μετά την περσινή εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα του Κοσμίου κατά την οποία αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 11 τέρματα, παρά τις προτάσεις που δέχθηκε και από άλλους συλλόγους, αποφάσισε να παραμείνει στο Κόσμιο και να συνδράμει τις προσπάθειες της ομάδας του Σάββα Αϊβάζη στην Γ’ Εθνική!

Ο Χατζητουλούσης, που είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του ΔΠΘ, έχει αγωνιστεί επίσης στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, στον Παύλο Μελά Κουτσού και στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ είναι και προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου: “Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Χατζητουλούση, ο οποίος θα είναι για έναν ακόμη χρόνο μέλος της “οικογένειάς” μας. Τα λόγια είναι περιττά για το ήθος, την προσωπικότητα και την ποδοσφαιρική ποιότητα του Βαγγέλη, του οποίου τα βήματα στον χώρο “μιλούν” από μόνα τους. Βαγγέλη μεγάλη μας χαρά που θα βρίσκεσαι μαζί μας στο “ταξίδι” της Γ’ Εθνικής!”

*Photo Credit: Παρατηρητής της Θράκης

Share it