Search

Πανελλήνιο Παμπαίδων: Αφιλοκερδώς προπόνησε τον ΑΟ Ορεστιάδας ο Βλασακίδης

Σε μία κίνηση που αξίζει πολλά μπράβο και για την οποία ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, προέβη ο Τάσος Βλασακίδης.

Ο πρώην προπονητής του ΑΟ Νέας Βύσσας προπόνησε για έναν μήνα και κοουτσάρισε το Πανελληνίο Πρωτάθλημα την ομάδα των Παμπαίδων του ΑΟΟ χωρίς να ζητήσει χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα παίζει ο γιος του κ. Βλασακίδη, ενώ και ο ίδιος έχει περάσει στο παρελθόν από τους «πράσινους».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας:

«Η Διοίκηση του Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ευχαριστεί θερμά τον κ. Τάσο Βλασακίδη που δέχτηκε την πρότασή μας χωρίς δεύτερη σκέψη και προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του ως προπονητής του τμήματος παμπαίδων του συλλόγου μας στο πλαίσιο των αγώνων του Α΄ομίλου της ημιτελικής φάσης του πανελληνίου τουρνουά παμπαίδων 2018, που διεξήχθησαν στην πόλη μας.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε όλο αυτό το διάστημα του ενός μηνός με τις καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο προκειμένου να παρουσιάσει μία εικόνα σοβαρής και ανταγωνιστικής ομάδας. Του ευχόμαστε εγκάρδια καλή τύχη σε ότι και αν κάνει στο μέλλον

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΡΑΧΤΙΔΗΣ»

Share it