Search

Με άλλους 7 ανανέωσαν οι Καστανιές που διατηρούν τον βασικό περσινό κορμό

Μετά την επιστροφή του Θανάση Καπετανίδη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Απόστολο Νικολαΐδη, των δύο αρχηγών της ομάδας, ακόμη 7 ανανεώσεις έγιναν στον Άρδα Καστανεών.

Στην ομάδα του Βορείου Έβρου θα αγωνίζονται και τη σεζόν 2018-19 οι Γιώργος Μπαχτσεβανίδης, Άρης Χαρισιάδης, Σπύρος Κασπαρίδης, Σταύρος Τσιρούδης, Αλέξανδρος Τσάμογλου, Σάκης Πετράς & Χρήστος Παγωνίδης!

Οι ανακοινώσεις του Άρδα:

Για Μπαχτσεβανίδη & Χαρισιάδη:

«Οι κολόνες της πράσινης άμυνας και την νέα σεζόν μαζί!

Γιώργος Μπαχτσεβανίδης και Άρης Χαρισιάδης, κι οι δυό τους ποδοσφαιριστές απο τα σπλάχνα της ομάδας μας και διατελέσαντες αρχηγοί, στρατιώτες του Άρδα απο το 2007!»

Για Κασπαρίδη, Τσιρούδη & Τσάμογλου:

«Στον Άρδα και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι: Σπύρος Κασπαρίδης, Σταύρος Τσιρούδης και Αλέξανδρος Τσάμογλου!

Τρεις ποδοσφαιριστές απο το χωριό των Καστανεών αλλά έχοντας κάνει τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ηρακλή Σαγήνης ο πρώτος και του Ορέστη Ορεστιάδας οι άλλοι δυό.

Ο Σπύρος Κασπαρίδης γεννημένος το 1992, ανήκει στις τάξεις της ομάδας μας απο το 2007. Καλύπτει όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Σταύρος Τσιρούδης, γιος του προέδρου της ομάδας μας Ιωάννη Τσιρούδη (Μπάνον), με γεμάτη χρόνια πέρυσι με τη φανέλα του Άρδα και έχοντας κάνει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, σημειώνοντας 2 τέρματα κι έχοντας συμμετοχή στο μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού στο πλάνο του προπονητή μας Παναγιώτη Μυλωνά, τράβηξε τα βλέμματα και κέντρισε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού οι άνθρωποι του οποίου και τον κάλεσαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κι απο τότε είναι σε παρακολούθηση ανα τακτά διαστήματα. Ο Σταύρος είναι γεννημένος το 2001 και ανήκει στην ομάδα μας απο το 2017. Αγωνίζεται σε θέση “10”

Ο έτερος “μικρός” της παρέας Αλέξανδρος Τσάμογλου, έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδος, πήρε κι αυτός το “βάπτισμα του πυρός” με την φανέλα του Άρδα την περυσι σεζόν, έχοντας καταγράψει 6 συμμετοχές άλλα κι έχοντας δώσει σαφή προτεραιότητα στα μαθήματα του, δεν κατάφερε να αναδειχθεί μέσα από πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις αφησε όμως πολλές υποσχέσεις με το ποδοσφαιρικό του θράσσος! Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος το 2001 και ανήκει στην ομάδα μας απο το 2017. Αγωνίζεται στη θέση του μπακ».

Για Πετρά:

«Ανακοινώνουμε την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Σάκη Πετρά!

Ο Σάκης, στρατιώτης της ομάδας μας απο το 2016, αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός, κυρίως σε θέση “6”. Είναι γεννημένος το 1995».

Για Παγωνίδη:

«Ανακοινώνουμε την συμφωνία για την να ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Παγωνίδη Χρήστο!

Ο Χρήστος, που θα φοράει τα πράσινα του Άρδα για 3ή ποδοσφαιρική σεζόν, έχει γεννηθεί το 1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός».

Share it