Search

Ενίσχυση με δύο πρώην παίκτες Ξάνθης και Πανθρακικού για τα Τρίκαλα!

Συνεχίζουν να ανακοινώνουν μια μεταγραφή την ημέρα τα Τρίκαλα που κινούνται ζεστά στην μεταγραφική περίοδο, με τα δύο τελευταία αποκτήματα των Θεσσαλών να είναι ο πρώην μέσος Ξάνθης και Νέστου Χρυσούπολης, Λάζαρος Γκατζολάρι και ο πρώην φορ του Πανθρακικού, Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Ο 25χρονος Λάζαρος Γκατζολάρι μετά την Ξάνθη και το Νέστο πέρσι αγωνιζόταν στον Αιγινιακό και κατέγραψε ένα γκολ σε 32 συμμετοχές. Ενώ ο Τριανταφυλλάκος αγωνιζόταν στην Σπάρη, οπού με τους Λάκωνες κατέγραψε 28 συμμετοχές, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Άρη, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία, Πανσερραϊκό και Αγροτικό Αστέρα.

Τα δελτία τύπου αναφέρουν:

 «Στα γραφεία του ΑΟ Τρίκαλα βρέθηκε ο 25χρονος μέσος Ενέα Γκατσολάρι για να υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ. Η οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα θέλει να τον καλωσορίσει και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική χρονιά».

«Στον ΑΟ Τρίκαλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ο 26χρονος μέσος έδωσε τα χέρια με τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Νεμπεγλέρα στα γραφεία της ΠΑΕ. Η οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα θέλει να τον καλωσορίσει και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά».

Share it