Search

Στις 6 Αυγούστου ξεκινά το ταξίδι του Κοσμίου στην Γ’ Εθνική! Τα έξι φιλικά προετοιμασίας με Άρη, Ορφέα, Εθνικό και Ιπποκράτη

Το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας του έκανε γνωστό το Κόσμιο, που ξεκινά την προετοιμασία του στις 6 Αυγούστου με προπόνηση στο γήπεδο του Κοσμίου. Ενώκατά την διάρκεια της προετοιμασίας για την παρουσία στην Γ’ Εθνική θα δοθούν 6 φιλικά με Άρη Αβάτου(δύο φορές), Ορφέα Ξάνθης, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης

Η σχετική ενημέρωση του Κοσμίου αναφέρει:

Μετά από μια κουραστική χρονιά με αρκετό άγχος, πίεση και πολύ δυνατές στιγμές, οι καλοκαιρινές διακοπές είναι απαραίτητες.

Στις 6 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του Κοσμίου, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας. Για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας οι φιλικές αναμετρήσεις θεωρούνται κάτι παραπάνω από σημαντικές γι’ αυτό και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι αυτό από τις πρώτες μέρες του προγραμματισμού.

Στη διάρκεια λοιπόν της προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ θα δώσει έξι φιλικούς αγώνες. Ο πρώτος έχει προγραμματιστεί για τις 18/8 κόντρα στον Άρη Αβάτου, μία ομάδα με την οποία θα βρεθούμε αντιμέτωποι και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Τέσσερις μέρες μετά, στις 22/8 η ομάδα θα δοκιμαστεί στην Ξάνθη με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε τερματίσει στην έβδομη θέση στον πρώτο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Στις 29/8 οι ασπρόμαυροι θα αντιμετωπίσουν ξανά τον Άρη Αβάτου, αυτή την φορά όμως στην Κομοτηνή.
Λίγες μέρες μετά, στις 2/9 η παράδοση τριών διαδοχικών ετών θα συνεχιστεί και έτσι η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στην Αλεξανδρούπολη τον Ιπποκράτη.

Τέλος, στις 8 και 15 Σεπτεμβρίου στον “δρόμο” μας θα βρεθεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τις έδρες προς το παρόν να μην έχουν καθοριστεί.

Share it