Search

Παρουσία πλήθος κόσμου και με σύνθημα ανόδου παρουσιάστηκε απο τον ΑΟΚ ο Παύλος Δερμιτζάκης!

Μέσα σε πλήθους κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου της Καβάλας και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (2/7) η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του ΑΟΚ, Παύλου Δερμιτζάκη.

Την παρουσίαση του νέου προπονητή έκανε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Σωτήρης Δεληκάρης ο οποίος τόνισε: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το καραβάκι μας, μια μέρα σημαδιακή που θα είναι η αρχή για να γίνει μεγάλη η ομάδα και πάλι. Εχω μεγάλη τη χαρά και την τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι της διοικούσας και να σας παρουσιάζω το νέο μας προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Τον θέλαμε πολύ εδώ και χρόνια αλλά ήταν δύσκολο. Είναι ένας Καβαλιώτης προπονητής που αγαπάει την ομάδα και τιμάει την Καβάλα με την παρουσία του στη Super League. Φέτος πρέπει να κάνουμε όλοι την υπέρβαση και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Παύλος Δερμιτζάκης που πήρε τον λόγο απο τον υπεύθυνο τύπου του ΑΟΚ Μπάμπη Παναγιωτίδη, είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι μια ιδιαίτερη και σημαντική μέρα για μένα. Ευχαριστώ όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία σας σήμερα που δείχνει και την αγάπη στην αγαπημένη μας ομάδα τον ΑΟΚ. Όσο φυσικά και προς το πρόσωπο μου. Ο ΑΟΚ για όλους μας είναι ένα κομμάτι της ζωή μας. Στόχος μας είναι η διεκδίκηση της ανόδου με μια ομάδα που θα έχει πολλούς Καβαλιώτες παίκτες. Αν δεν τα καταφέρουμε αυτή η ομάδα θα έχει και συνέχεια. Είναι μεγάλη μου τιμή που μου εμπιστεύονται οι άνθρωποι της διοίκησης.

Η ομάδα έχει παρόν. Όλοι οι άνθρωποι δώσανε τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Είμαι ένας από σας, ένα μέλος της αλυσίδας που θα τρέξει την ομάδα. Η βασική αιτία είναι η ίδια η ομάδα που αναλαμβάνω. Χρωστάω πάρα πολλά στον ΑΟΚ. Υπάρχει ένα όραμα από όλους. Υπάρχει και το συναίσθημα που έρχομαι στον ΑΟΚ. Πρέπει όλοι να είμαστε κοντά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα υγειές περιβάλλον. Θέλουμε η ομάδα να αγωνίζεται σ` ένα γεμάτο γήπεδο. Δε θα ξεφύγουμε στο οικονομικό. Πάντα θα παίζουμε για τη νίκη. Σημειώνουμε ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου. Ένα στάδιο ίσως γίνει στο Βώλακα Δράμας όπως και πέρσι».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης όπως αναφέρει και ο Τάσος Πατσίδης στην proininews μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προηγούμενο προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη ενώ παράλληλα παρουσίασε το προπονητικό τιμ. Επίσης τόνισε ότι στα πλάνα είναι να μείνει το 60% του περσινού ρόστερ της ομάδας.

Share it