Search

Και δεύτερη αποχώρηση απο την Ξανθιώτικη διαιτησία! Κρέμασε την σφυρίχτρα του ο Χουσείν Κούλα

Οι νέοι πίνακες διαιτησίας απο την ΚΕΔ έφεραν μεγάλες αναταράξεις στις περισσότερες ΕΠΣ ανα την χώρα, με την “σφαγή” του Μέλο Περέιρα και των συνεργατών του να επηρεάζει έντονα και τις Θρακιώτικες ενώσεις.

Ειδικά αυτή της Ξάνθης που μετά τον Βαγγέλη Κιοτζένη(θυμηθείτε ΕΔΩ), είδε και δεύτερο αξιολογημένο μέλος της να αποχωρεί απο τον χώρο. Ο λόγος για τον Χουσείν Κούλα  που με ανοδική πορεία και σκληρή δουλειά έφτασε ως επόπτης να βρίσκεται στην Football League, ακολουθώντας τα βήματα του αδερφού του Χασάν, με την ΚΕΔ ωστόσο ενόψει του νέου πρωταθλήματος να τον  ρίχνει στην Γ’ Εθνική.

Έτσι μετά απο αρκετή σκέψη ο ξανθιώτης βοηθός διαιτητής γνωστοποίησε αρχικά στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης και την ΚΕΔ οτι αποσύρεται απο την διαιτησία. Με την ΕΠΣ Ξάνθης να δέχεται ακόμη ένα πλήγμα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει τουλάχιστον ακόμη έναν αν και γίνονται προσπάθειες να αποφευχθεί καθώς θα είναι ότι χειρότερο για την Ένωση να χάσει τόσους αξιολογημένους διαιτητές της μαζί.

Στο λιτό μήνυμα  για την αποχώρηση του ο Χουσείν Κούλα αναφέρει: “Τα ωραία κάποτε τελειώνουν αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα έρθουν καλύτερα…… Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή τύχη στους, πλέον, πρώην συναδέλφους!”

Share it