Search

Ανακοίνωσε την παραμονή Βοϊβατόπουλου αλλά και την απόκτηση Γκέλιου η Ελευθερούπολη!

Σε εντατικούς ρυθμούς ενόψει της επιστροφής της στην Β’ Εθνική κινήσει η Ελευθερούπολη που τρέχει όλες τις αγωνιστικές εξελίξεις της.

Ανάμεσα σε αυτές η ομάδα του ΓΣΕ ανακοίνωσε την παραμονή για ακόμη μια χρονιά του ξανθιώτη σέντερ Χάρη Βοϊβατόπουλου που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εντυπωσιακή πορεία της Ελευθερούπολης την τελευταία διετία με ντάμπλ στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Παράλληλα η ομάδα της Ελευθερούπολης απέκτησε απο την Ασπίδα Ξάνθης τον Σωκράτη Γκέλιο. Ενώ παίκτες του ΓΣΕ θα είναι τη νέα χρονιά και οι Σταμπουλής και Λαζαρίδης που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Για την απόκτηση  Γκέλιου η σχετική ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει: “Ηρθε η ωρα να ανεβασουμε κι εμεις λιγο την θερμοκρασία ανακοινώνοντας τον Γκελιο Σωκρατη. Ο υψους 2.00m forward συμφωνησε σε ολα με τον ΓΣΕ και ερχεται στην Ελευθερουπολη. Η οικογένεια του ΓΣΕ τον καλωσοριζει”

Ενώ για την παραμονής Βοϊβατόπουλου και Στυλίδη αλλά και την μεταγραφή Σταμπουλή η ανακοίνωση αναφέρει: “Ανακοινωνεται και επισημα η εναρξη της συνεργασιας με τον Σταμπουλη Ιωαννη. Αγωνιζομενος περυσι στην ομαδα του Ηρακλειου αναμενεται να βοηθησει τα μεγιστα κατω απο τα καλαθια τον εμπειρο center Χ Βοιβατοπουλο ο οποιος μαζι με τον πρωτο σκορερ της Γ εθνικης κατηγοριας Στυλιδη Φ. ανανεωσαν για μια ακομη χρονια την συνεργασια τους. Ευχομαστε καλη επιτυχια σε ολους.”

Share it