Search

“Σελεσάο” για κούπα, νίκησε το Μεξικό και περιμένει τον αντίπαλο της στους “8”!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ, ο οποίος πέτυχε ένα τέρμα και δημιούργησε ένα ακόμη για τον Φιρμίνο, η Βραζιλία πέρασε με… άνεση το εμπόδιο του Μεξικού, επικρατώντας 2-0 και πλέον βλέπει κούπα!

Η Βραζιλία ήταν εξαιρετική κόντρα στο Μεξικό. Κατάφερε να μετατρέψει τον Άλισον σε θεατή του αγώνα και να απειλήσει κάμποσες φορές την εστία των Μεξικανών. Με αντεπιθέσεις, με οργανωμένες επιθέσεις, με ντρίμπλες, με μακρινά σουτ και με όποιον τρόπο μπορείτε να φανταστείτε. Κι αν δεν έπεφτε πάνω στον εκπληκτικό Γκιγέρμο Οτσόα, ο οποίος πάλευε μόνος να κρατήσει το Μεξικό στο ματς, ο δείκτης του σκορ θα είχε φτάσει πολύ ψηλότερα.

Πολυτιμότερος της ομάδας του Τίτε ο Νεϊμάρ, ο οποίος άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση με κοντινή προβολή στο 49’ και δημιούργησε το 2-0 για το Φιρμίνο στο 89’. Καθολική η υπεροχή των Βραζιλιάνων επί των Μεξικανών κυρίως μετά το 35’, με την οποία έδειξαν πως δικαιολογημένα μπορούν να κάνουν… όνειρα τίτλου.

Χωρίς τον Κασεμίρο ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες θα παραταχθεί στα προημιτελικά η “σελεσάο”, με το νικητή του αγώνα Βέλγιο-Ιαπωνία.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίζ, Γουίλιαν (90’ Μαρκίνιος), Παουλίνιο (80’ Φερναντίνιο), Κασεμίρο, Νεϊμάρ, Φελίπε Κοουτίνιο (86’ Φιρμίνο), Γκάμπριελ Ζεσούς

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Άλβαρες (55’ Τζόναθαν Ντος Σάντος), Αγιάλα, Σαλσέδο, Γκαγιάρδο, Έρέρα, Μάρκες (46’ Λαγιούν), Γκουαρδάδο, Κάρλος Βέλα, Λοσάνο, Ερνάντες (60’ Χιμένες).

Share it