Search

Ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Μικρών Δελφινιών του Νηρέα Ορεστιάδας

Το Σάββατο 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και για πρώτη φορά το 1° ΦΕΣΤΒΑΛ ΜΙΚΡΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ του ΝΗΡΕΑ, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ορεστιάδας!

Το κολυμβητικό και άκρως καλοκαιρινό φεστιβάλ διοργανώθηκε από τη διοίκηση, τους προπονητές και τους γονείς εθελοντές της ομάδας για 1η φορά και από ότι φαίνεται από τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων, θα θεσμοθετηθει ως ετήσια διοργάνωση του συλλόγου.

Η μέρα ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στους μικρούς κολυμβητές, ως ένδειξη επιβράβευσης για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά. Έτσι από πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οι δυο πισίνες “ντύθηκαν” με τα καλοκαιρινά τους, δημιουργώντας ένα εορταστικό περιβάλλον και με πολύ όρεξη για ψυχαγωγία, οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν να υποδεχτούν τα μικρά ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ της πόλης.

Η αυλαία του Φεστιβάλ άνοιξε στην Μικρή Πισίνα, με τα Παπάκια, τους Αστερίες και τα Χρυσόψαρα της ομάδας να παρουσιάζουν τις κολυμβητικές τους ικανότητες, εισπράττοντας το δυνατό χειροκρότημα των γονιών τους.

Την σκυτάλη πήρε η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου στην Μεγάλη Πισίνα, παρουσιάζοντας τα 4 στυλ Κολύμβησης σε μικρούς και μεγάλους που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες του Κολυμβητηρίου.

Συνολικά συμμετείχαν 180 μικροί κολυμβητές , 137 του ΝΗΡΕΑ και 43 του Πρωτέα Ορεστιάδας που έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο του φεστιβάλ!!!

Share it