Search

Μεγαλείο Εμπαπέ! Αξιέπαινη κίνηση του 19χρονου άσου

Μετά το τέλος των δύο πρώτων παιχνιδιών της φάσης των 16, όπου L.Messi και C.Ronaldo αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι, πιάνοντας χαμηλές επιδόσεις και μην μπορώντας να βοηθήσουν ποιοτικά τις εθνικές ομάδες τους, υπάρχει ένας παίκτης που ξεχώρισε όχι μόνο για την κλάση του, αλλά και για μία δήλωση του. Το όνομα αυτού Kylian Mbappe!

Του Γιάννη Μωραΐτη

Τις τελευταίες ώρες γνωρίζει την αποθέωση από όλη την υφήλιο για την πρόκριση που έδωσε στην Γαλλία για τα προημιτελικά της διοργάνωσης του Mundial. Με τα δύο του γκόλ έδωσε την νίκη-πρόκριση στην εθνική ομάδα της Γαλλίας απέναντι στην αντίστοιχη της Αργεντινής και περιμένει τις μέρες να περάσουν για να αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη την Παρασκευή στις 17:00 (Ώρα Ελλάδος).

Παρόλα αυτά αποθεώνεται ακόμη περισσότερο για την απόφαση του να μην κρατήσει τα χρήματα που παίρνει παίζοντας για την εθνική Γαλλίας, αλλά να διαθέσει όλο το ποσό σε φιλανθρωπίες. Είναι μια αξιέπαινη κίνηση του 19χρονου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν που παρά το νέο της ηλικίας του, σκέφτεται τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Είναι μια κίνηση που σίγουρα θα έπρεπε να βρίσκει όλο και περισσότερους ακόλουθους.

Share it