Search

Επιτυχημένη η εγχείριση του Γ. Γκοδόλια στον Δημήτρη Βούλκο! Οι ευχές και το δώρο του Αστέρα Μαγικού

Στην Γερμανία ταξίδεψε ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Δημήτρης Βούλκος που έκανε εγχείρηση στο αριστερό του πόδι, με την μεσολάβηση του σπουδαίου ξανθιώτη επιστήμονα και κορυφαίου γιατρού Γιώργου Γκοδόλια ο οποίος και τον εγχείρηση.

Ο Βούλκος έκανε εγχείρηση στον χιαστό του αριστερού του ποδιού, που τον ταλαιπωρεί εδώ και σημαντικό διάστημα, με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μαγικού να μην είναι μόνος σε αυτή την δύσκολη στιγμή καθώς στο πλευρό του βρέθηκε ο συμπαίκτης του και αρχηγός του Αστέρα, Απόστολος Κιαχίδης.

Παράλληλα είχε και όλη την οικογένεια του Αστέρα Μαγικού να περιμένει να ακούσει ευχάριστες ειδήσεις, έχοντας τις ευχές όλων με τον ίδιο να ανταποδίδει αυτή την αγάπη του συλλόγου έχοντας την φανέλα που του έκανε δώρο ο σύλλογος και σχεδιάστηκε ειδικά για την εγχείριση αναγράφοντας κάτω απο το επίθετο του “Περαστικά”, με τον ίδιο να ποζάρει χαρούμενος για την θετική έκβαση της εγχείρισης αλλά κυρίως για την συμπαράσταση που έλαβε.

Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας στον μεσοεπιθετικό του Αστέρα Μαγικού, Δημήτρη Βούλκο, ταχεία ανάρρωση και γρήγορα στα γήπεδα να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά.

Share it