Search

Το συγκινητικό αντίο του Βαγγέλη Κιοτζένη που σταματά την διαιτησία! Τα ευχαριστώ και τα ωραία που τελειώνουν

Με ένα γεμάτο συγκίνηση μήνυμα γνωστοποίησε την απόφαση του να σταματήσει την διαιτησία ο Βαγγέλης Κιοτζένης, που μετά τους ορισμούς των νέων πινάκων απο την ΚΕΔ είδε το όνομα του να μην περιλαμβάνεται ούτε στην Super League αλλά ούτε και στην Football League παρότι προερχόταν απο μια εξαιρετική χρονιά.

Η απόφαση του Βαγγέλη Κιοτζένη αποτελεί πλήγμα για την ξανθιώτικη αλλά και εν γένει την Ελληνική διαιτησία, καθώς δεν μιλάμε απλά για έναν καλό διαιτητή αλλά έναν άνθρωπο με ισχυρή προσωπικότητα που ολα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα.

Η απόφαση της ΚΕΔ να μειώσει αισθητά τον μέσο όρο ηλικίας των διαιτητών έφερε το τέλος και του Καβαλιώτικης καταγωγής, ποιο συγκεκριμένα απο την Πέρνη, με τον ίδιο άλλωστε στο μήνυμα του να μην βγάζει καθόλου κακία και πίκρα, δείγμα και του χαρακτήρα του.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στην επιστολή του “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν” και η αλήθεια είναι πως η πορεία του Βαγγέλη Κιοτζένη στην Ελληνική διαιτησία δεν ήταν βελούδινη, με τον ίδιο πάντα όσες φορές και αν χτυπήθηκε απο “αντιξοότητες” που μπήκαν στο διάβα του πάντα ξανασηκωνόταν και έφτασε να σφυρίζει στην Super League ενώ αποτελούσε και απο τις κορυφαίες σφυρίχτρες της ευρύτερης περιοχής. Το μοναδικό ευχάριστο αυτής της είδησης το γεγονός πως ο ίδιος αποφάσισε πως δεν θα αποσυρθεί τελείως απο το ποδόσφαιρο στο οποίο θα συνεχίσει να προσφέρει απο διαφορετικό πλέον πόστο.

Το  αντίο του Βαγγέλη Κιοτζένη αναφέρει:

“The….end.Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν!!!!!Ευχαριστω το ποδοσφαιρο για ολα οσα μου χαρισε!!!!!Ενα ταξιδι που ξεκινησε το 2000, ως διαιτητης, τελειωνει. Ευχαριστω ολους τους ανθρωπους που ολα αυτα τα χρονια βρισκονταν διπλα μου και με βοηθησαν, ο καθενας απο το ποστο του, οσο μπορουσε.Ειναι αρκετοι.Ξερουν αυτοι.Το να αφηνω το γρασιδι…..αυτο που τοσο αγαπω….ειναι δυσκολη αποφαση αλλα συναμα αναγκαια στην παρουσα φαση.Τοπο στα νιατα.Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που επιλεχτηκαν να συνεχισουν αυτο το δυσκολο λειτουργημα.Εμεις οι παλαιοτεροι θα ειμαστε διπλα τους……απο αλλο πλεον ποστο!!!!!”

Share it