Search

Η ικανοποίηση του Ανδρεόπουλου και ο ευρωπαϊκός …φάρος της Αλεξανδρούπολης!

Με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος του, ως το καλύτερο σουβενίρ από την συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στους 18ους Μεσογειακούς αγώνες, έκανε από την Ταραγόνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος, την αποτίμησή του στο www.volleyball.gr.
«Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά με τις περισσότερες ομάδες να παρουσιάζονται με τις καλύτερες συνθέσεις τους. Εκτός από την Πορτογαλία που ήταν ίσως η πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά, όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις ήταν πολύ δυνατές. Με Ιταλία, με Γαλλία, με Ισπανία και με Αίγυπτο νομίζω ότι τα παιδιά αντεπεξήλθαν πλήρως. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και δικαίως μπήκαμε στα μετάλλια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και συνεχίζουμε στο δύσκολο δρόμο για την μεγάλη πρόκληση που είναι η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος» σχολίασε ο Κορίνθιος κόουτς.
Οι διακοπές για τους διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο θα κρατήσουν μέχρι τις 12 Ιουλίου. Τότε θα συγκεντρωθούν στην Αλεξανδρούπολη και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσία της «γαλανόλευκης» στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, 9 χρόνια μετά τη Σμύρνη. Στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της πάντα φιλόξενης και βολεϊκής Αλεξανδρούπολης, η Εθνική έχει προγραμματίσει διεξαγωγή έξι φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Ουκρανία και την Λευκορωσία.
«Είναι δυνατά φιλικά παιχνίδια στα οποία θα τεστάρουμε την ομάδα μας. Σε λίγες μέρες θα γίνουν οι κλήσεις για τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία. Υπολογίζουμε όλους τους αθλητές και θα επιλέξουμε τους καλύτερους για την Εθνική» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο νέος εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Share it