Search

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Οι ασπρόμαυροι ενέταξαν στο ρόστερ τους, τους Άγγελο Μαυράκη (αριστερά) και Νουγκζάρη Μουζασβίλι (δεξιά)! Ο πρώτος, Κύπριος μεσοεπιθετικός, αγωνιζόταν και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φορώντας την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, τα τελευταία δύο χρόνια. Ο δεύτερος από την άλλη, αγωνίζεται ως στόπερ και πέρυσι φορούσε την φανέλα της Δόξας Γρατινής! Τόσο ο Μαυράκης όσο και ο “Νουγκζ” αποτελούν δύο πολύ σημαντικές προσθήκες για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου σε άμυνα και επίθεση για την νέα σεζόν και ενδέχεται να βοηθήσουν πολύ στο έργο της ομάδας του Σάββα Αϊβάζη!

Αναλυτικά οι ανακοινώσει του ΠΑΟΚ Κοσμίου:

“Το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την απόκτηση του Κυπριου επιθετικού Άγγελου Μαυράκη, για τον οποίο η φετινή σεζόν θα είναι η δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς αγωνιζόταν πέρσι με την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.
“Άγγελε καλωσόρισες στον ΠΑΟΚ Κοσμίου!””

“Ο Νουγκζάρης Μουζα αποτελεί το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα.Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού ενώ πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Δόξας Γρατινής. “Νουγκζ” σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα!”

Share it