Search

Ο απολογισμός της Ασπίδας Ξάνθης απο την συμμετοχή της Πετρίδου στα τελικά των Κορασίδων της ΕΟΚ!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ενώσεων και τοπικών επιτροπών της ΕΟΚ (αναπτυξιακό πρόγραμμα) των κοριτσιών που έγινε στην φιλόξενη Ερμιόνη με την συνδρομή της ΕΟΚ της ΕΣΚΑΚ και της δημοτικής αρχής της Ερμιόνης, με την συμμετοχή της Ελίνας Πετρίδου της Ασπίδας Ξάνθης που είχε εξαιρετική παρουσία.\

Στον απολογισμό της  απο την παρουσία της νεαρής αθλήτριας της η Ασπίδα αναφέρει:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΉΤΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑΣ!
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ενώσεων και τοπικών επιτροπών της ΕΟΚ (αναπτυξιακό πρόγραμμα) των κοριτσιών που έγινε στην φιλόξενη Ερμιόνη με την συνδρομή της ΕΟΚ της ΕΣΚΑΚ και της δημοτικής αρχής της Ερμιόνης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Μπακογεώργος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το εξαιρετικό επίπεδο της διοργάνωσης και ιδιαίτερα από τα πολλά ψηλά κορίτσια από όλη την επικράτεια και το επίπεδό τους που συγκεντρώθηκαν στην Αργολίδα . Φυσικά χρειάζονται πολύ και σκληρή δουλειά αλλά το μέλλον με σωστές προϋποθέσεις ανοίγεται μπροστά τους.
Την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη εκπροσώπησε με ιδιαίτερη επιτυχία η αθλήτρια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, Πετρίδου Ελίνα. Στο πρόσωπο της Ελίνας, αλλά και άλλων αθλητών και αθλητριών μας παλαιότερα και ευελπιστούμε και στο μέλλον, αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο η σοβαρή και επιστημονική δουλειά που γίνεται από όλους τους προπονητές των ακαδημιών της ομάδας μας.

Share it