Search

Η αντίδραση της Αργεντινής και η σκληροτράχηλη Ουρουγουάη!

Συνέχεια στα παγκόσμιο κύπελλο για την φάση των <<16>> με τα πρώτα δύο αμφίρροπα παιχνίδια ανάμεσα στην Γαλλία και Αργεντινή να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Kazan Arena και την Ουρουγουάη να αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο Fisht Stadium με στόχο την πρόκριση στους <<8>> της οργάνωσης.

Του Σταμάτη Στοϊκοτίδη

Γαλλία – Αργεντινή : Ένα ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να φτάσει έως τον τελικό του θεσμού. Εξαιρετική μεσοεπιθετική ποιότητα και από τα δύο μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Πολύ καλή προσέγγιση είναι το ποντάρισμα στο Goal/Goal (2.10) για ασφαλή ποντάρισμα. Ευκαιρία σήμερα να αποδείξει ο μάγος Messi την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του και να οδηγήσει την χώρα του σε μια μεγάλη νίκη <<ξέσπασμα>> μετά από όλα τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας. Για μεγαλύτερο ρίσκο επιλέγουμε τον συνδυασμό 2 & και Goal/Goal (8.00).

Ουρουγουάη – Πορτογαλία : Δεύτερη ματσάρα της ημέρας για δύο ομάδες που θέλουν να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση. Ισορροπημένο ζευγάρι, στο οποίο δεν λείπουν οι παίκτες σταρ. Η Ουρουγουάη απέδειξε οτί είναι φτιαγμένη από ατσάλι καθώς έχει καταφέρει να απειληθεί ελάχιστα στην διοργάνωση, με ατελείωτο pressing σε όλο το γήπεδο διαλύοντας την δημιουργικότητα των αντιπάλων. Από την άλλη μεριά, η  Πορτογαλία ρίχνει μεγάλο βάρος στον ηγέτη της ομάδας τον Cristiano Ronaldo, ο οποίος δεν θα περάσει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στα ασφυκτικά μαρκαρίσματα που θα αντιμετωπίσει. Ασφαλής επιλογή το Under 2,5 Goal (1.45) και από τα ειδικά Over 4,5 κίτρινες κάρτες (2.17). Για μεγαλύτερο ρίσκο επιλέγουμε τελικό αποτέλεσμα Χ (3.00) και Over 0.5 κόκκινες κάρτες (5.00)

Share it