Search

Διακρίσεις και εξαιρετικά πλασαρίσματα για τους τενίστες του Πανθρακικού σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του τμήματος τέννις του Πανθρακικού, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο με την παρουσία του στο Ενωσιακό πρωτάθλημα που έγινε στις Σέρρες οσο και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα CRNA REKA Open 2018 U16 που διεξήχθη στο Kavadarci των Σκοπίων

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Νέες επιτυχίες εκτός και εντός συνόρων για τον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης Κομοτηνής (ΠΟΑΚ)

Τέσσερις συμμετοχές στο CRNA REKA Open 2018 U16, τρεις παρουσίες σε τελικό !

Τέσσερις αθλητές από την Κομοτηνή συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα CRNA REKA Open 2018 U16 που διεξήχθη στο Kavadarci των Σκοπίων από την Δευτέρα 18-06-2018 μέχρι και το Σάββατο 23-06-2018. Τέσσερις συμμετοχές, τρεις παρουσίες σε τελικό !

Συγκεκριμένα στα κορίτσια κάτω των 16 χρόνων, η δεκαεξάχρονη Παρασκευούδη Αναστασία (ΣΑΣ Σερρών) και η δεκαπεντάχρονη Σαμαρά Βασιλική Μαγδαληνή (Βάλια) (Πανθρακικός Ο.Α. Κομοτηνής), διεκδίκησαν το τρόπαιο στον τελικό του διπλού ως συμπαίκτριες. Στα μονά τερμάτισαν στα προημιτελικά (οκτάδα).

Στα αγόρια κάτω των 16 χρόνων, ο δεκαεξάχρονος Τερλεμές Κωνσταντίνος (Πανθρακικός Ο.Α. Κομοτηνής) διεκδίκησε το τρόπαιο στον τελικό του μονού, ενώ στο διπλό έφτασε στα ημιτελικά (τετράδα).
Ο τέταρτος της παρέας δεκατετράχρονος Τερλεμές Σπυρίδων (Πανθρακικός Ο.Α. Κομοτηνής) είχε αξιόλογη εμφάνιση σε ένα τουρνουά μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.

Το Σαββατοκύριακο 16-17/06/2018 στο Ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3 που διεξήχθη στις Σέρρες, άλλα τρία παιδιά του Π.Ο.Α.Κ. αγωνίστηκαν με αντίστοιχες επιτυχίες.

Συγκεκριμένα στα αγόρια κάτω των 16 χρόνων, ο δεκαπεντάχρονος Παπαδόπουλος Δημήτριος διεκδίκησε το τρόπαιο στον τελικό του μονού. Στα κορίτσια κάτω των 12 χρόνων, η εντεκάχρονη Γιανναράκη Ραφαηλία έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης (τετράδα) και η δωδεκάχρονη Καρρά Ραφαέλα στα προημιτελικά (οκτάδα).

«Μετά και τις πρόσφατες επιτυχίες, αποτελεί πλέον όχι μόνο υποχρέωση αλλά και ευθύνη της Πολιτείας και της Γ.Γ.Α. να κατασκευάσουν τα γήπεδα τένις στο Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής. Γελάνε ακόμα και οι πέτρες με τους ράθυμους χειρισμούς της κεντρικής κρατικής μηχανής. Τα παιδιά της Κομοτηνής έχουν αποδείξει περίτρανα πως αξίζουν πολλά περισσότερα από τα αυτονόητα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους συντελεστές των συνεχόμενων επιτυχιών και ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα αναφερθούμε σε νέες επιτυχίες να ευχαριστήσουμε και τους υπεύθυνους της ανακατασκευής των γηπέδων».

Το Δ.Σ του Π.Ο.Α.Κ.

Share it