Search

“Άκυρο” στην Ομοσπονδία και στο Κύπελλο Ελλάδος του Μπιτς Χαντμπολ από τρεις ομάδες της Β. Ελλάδας!

Με μία ανακοίνωση στην οποία είναι έκδηλη η δυσαρέσκεια, για να μην πούμε αγανάκτηση, τοποθετήθηκαν τρεις ομάδες με παράδοση στην σύντομη ιστορία του αθλήματος του beach hanball στη χώρα μας.

Αιτία; Το Κύπελλο Ελλάδος και ακριβέστερα η ημερομηνία που ορίστηκε αυτό, μαζί με το Διεθνές Τουρνουά της Εθνικής Γυναικών καθώς και το 1ο Πανελλήνιο Παίδων-κορασίδων, όλα στον Μαραθώνα Αττικής.

http://

Ο ορισμός της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης μεσοβδόμαδα προκάλεσε τη δυσανασχέτηση των Beachboys 2012, Summer 04 και Waterproofs, που κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωση τους που δημοσιεύτηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για “παγκόσμια πρωτοτυπία” να οριστεί τελική φάση μιας σημαντικής διοργάνωσης, ερασιτεχνών στην πλειοψηφία τους αθλητών, καταμεσής της εβδομάδας.

Στην κοινή τους τοποθέτηση οι τρεις ομάδες απ’ τη Βόρεια Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη οι Beachboys 2012, και Θεσσαλονίκη οι Summer 04 (μέχρι πέρυσι ως Δράμα) και Θεσσαλονίκη επίσης οι Waterproofs) λένε πολλά ακόμη. Αναφέρονται στην ανύπαρκτη χρηματοδότηση των ομάδων απ’ την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και συγκεκριμένα την Επιτροπή Beach handball, με το κόστος να επιβαρύνει τους ίδιους τους αθλητές, όπως αναφέρουν, ενώ τονίζουν πως προϋπόθεση για την ύπαρξη ενός αθλήματος, είναι να υπάρχουν ομάδες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση των τριών ομάδων παρακάτω…

Ανακοινώθηκε λοιπόν αυτό που ακούγαμε εδώ κ καιρό και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε.
Το Κύπελλο Ελλάδος ανδρών και γυναικών θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα (Τετάρτη – Πέμπτη) στην Αθήνα.
Αποτελεί ασφαλώς παγκόσμια πρωτοτυπία.
Λογικά οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι οι ομάδες αποτελούνται από επαγγελματίες αθλητές οι οποίοι δεν χρειάζεται να δουλέψουν για να ζήσουν,αλλά ότι μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να αφήνουν τα πάντα για να συμμετέχουν στα τουρνουά που αλλάζουν συνεχώς ημερομηνίες.
Να θυμήσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο τουρνουά αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής.
Ξεχνάτε ότι χωρίς τις ομάδες δεν υπάρχει και άθλημα, οπότε θα ήταν συνετό να λαμβάνεται υπόψιν σας και εμάς τους αθλητές όταν παίρνετε μία απόφαση και ειδικά από την στιγμή που εμείς οι ίδιοι είμαστε χορηγοί των ομάδων μας χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν.
Μην εκμεταλλεύεστε την αγάπη μας κ την τρέλα μας για το άθλημα για να εξυπηρετήσετε συμφέροντα που δεν μας αφορούν.
Ως εδώ, ΦΤΑΝΕΙ.
Αρκετά ανεχτήκαμε.
Φυσικά και δεν θα συμμετέχουμε σε μία τέτοια παρωδία.Καλή επιτυχία στις ομάδες που θα το κάνουν“.

Summer 04,
Waterproofs,
BeachBoys 2012.

http://

http://

Share it