Search

Μικρό κουπόνι, μικρό ποντάρισμα

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 επιβεβαιώθηκε η χθεσινή μας επιλογή του διπλού της Τυνησίας κόντρα στον Παναμά, παρά το γεγονός ότι η ομάδα από την κεντρική Αμερική κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ των αντιπάλων της. Πλέον κοιτάζουμε στο σημερινό πρόγραμμα.

Το οποίο είναι πολύ μικρότερο και με σαφώς λιγότερο ενδιαφέρον ελέω της απουσίας του Μουντιάλ, έστω και για μία μέρα. Προφανώς και το σημερινό ποντάρισμα θα είναι πολύ μικρότερο και αν θα ποντάρουμε κάτι, θα είναι απλά για να έχουμε κάτι να περάσει η μέρα. Το βλέμμα μας θα πέσει σε αναμέτρηση από την Πρέμιερ Ιρλανδίας η οποία επιστρέφει μετά από 2 εβδομάδες και γυρίζει με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Ντάνταλκ και της Κορκ. Ένα ματς το οποίο είναι πιθανόν να πάει σε πολύ χαμηλό ρυθμό, μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν συνηθίζει σε μεγάλα ματς να ρισκάρει. Αρκεί να αναφέρουμε ότι στις προηγούμενες δύο μεταξύ τους μάχες στη φετινή σεζόν, αμφότερες έχουν από μία νίκη, με σκορ 1-0.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και έχουν σκοράρει στα τελευταία 12 και 7 ματς της αντίστοιχα, είναι ομάδες που στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην άμυνά τους. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η Ντάνταλκ έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της στα 7 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της, την ώρα που η δεύτερη το έχει καταφέρει στα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα ματς. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο ημίχρονο, η οποία τιμάται στο 2.05.

Επισκεφτείτε το Bethoven για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος.

Share it