Search

Photos: Φινάλε στη σαιζόν με υψηλούς καλεσμένους, βραβεύσεις και πολύ χορό για την Βιστωνίδα!

Με μια πολύ όμορφη και ζεστή γιορτή ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά η Ακαδημίας της Βιστωνίδας, έχοντας μάλιστα καλεσμένους και τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αναδείχτηκαν απο την ομάδα της Φελώνης και τιμήθηκαν για αυτά που κατάφεραν μέσα απο σκληρή δουλειά θέλοντας αυτοί οι τρεις να αποτελέσουν το καλύτερο παράδειγμα για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.

Ο λόγος για τον επιθετικό της Ξάνθης Νίκο Σαμπανίδη, τον μέσο του Ολυμπιακού Γιώργο Ξενιτίδη και τον πρώην τερματοφύλακα Ξάνθης και Πανσερραϊκού Μανώλη Δεμένικο. Οι τρεις τους τιμήθηκαν απο τον σύλλογο που αναδείχτηκαν. Την βράβευση στον Μανώλη Δεμένικο έκανε ο προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου, Μανώλης Μουστάκης, στον Νίκο Σαμπανίδη ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Πετρίδης ενώ στον Γιώργο Ξενιτίδη την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρώην της Βιστωνίδας, Γιώργος Πανίδης.

Πέρα απο τις βραβεύσεις και τον απολογισμό της φετινής χρονιάς στην Ακαδημία η γιορτή “άναψε” για τα καλά με άφθονο φαγητό, ποτό αλλά και πολύ χορό.  Έτσι με κέφι έκλεισε η φετινή χρονιά για την Ακαδημία με το ραντεβού να δίνεται  για τον Σεπτέμβριο και την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Share it