Search

Οι 7 Θρακιώτες παράγοντες που θα δώσουν το παρών στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ!

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πραγματοποιείται την Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το παρών στην ιδιαίτερα σημαντική Γ.Σ. καθώς θα τεθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν Εθνικές ομάδες, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, Γ’ Εθνική, Κύπελλο Ελλάδας και όχι μόνο θα δώσουν και 7 παράγοντες που θα εκπροσωπήσουν τις τρεις Ενώσεις της Θράκης.

Την ΕΠΣ Έβρου απο την νεοεκλεγείσα διοίκηση θα δώσουν το παρών ο Πρόεδρος Παντελής Χατζημαρινάκης και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Ραδιόγλου. Την ΕΠΣ Θράκης θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος Μάνος Γαβριηλίδης και ο ταμίας της Ένωσης Χρήστος Κουκουλάκης. Τέλος την ΕΠΣ Ξάνθης θα εκπροσωπήσουν ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τριάντης και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας. Βέβαια η Ξάνθη θα έχει μια ακόμη παρουσία, αυτή του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου Πανίδη που είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας.

Share it