Search

Και τώρα μεταγραφές στον Άρη Αβάτου! Οι…διεθνείς εκπλήξεις που έρχονται και θα συζητηθούν!!!

Με το βασικό κομμάτι των ανανεώσεων να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με την παραμονή 15 ποδοσφαιριστών απο το περσινό ρόστερ, απομένει η απάντηση ακόμη 8 για να τελειώσει και τυπικά, η ομάδα του Άρη Αβάτου τρέχει τις εξελίξεις και με την ενίσχυση του ρόστερ τόσο απο την Ξάνθη όσο και απο διπλανούς και όχι μόνο Νομούς.

Η ομάδα του Αβάτου με τον προπονητή Γιώργου Μαραντά, τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Μπόσβελη και τον Πρόεδρο της ομάδας Ηλία Κοτόπουλο σε συνεχείς επαφές τρέχει με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμοι στην πρώτη της προπόνηση με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ήδη ακόμη και μέσα στο προσεχές τριήμερο αναμένεται να ολοκληρώσει τουλάχιστον 3 κινήσεις της και ενδεχομένως και ακόμη περισσότερες. Άλλωστε η ομάδα του Αβάτου έχει ήδη μιλήσει και σχεδόν συμφωνήσει με 7 ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων για ευνόητους λόγους δεν αναφέρονται στο άρθρο σεβόμενοι πως η ομάδα θέλει να είναι αυτή που θα τα ανακοινώσει.

Αυτό  που αξίζει όμως να αναφερθεί και να τονιστεί ιδιαιτέρως είναι το γεγονός πως η ομάδα του Αβάτου θα κινηθεί δυναμικά και θα σηκώσει πολύ “σκόνη” με τις κινήσεις της, με τον ξανθιώτικο σύλλογο να ετοιμάζει και τέσσερις διεθνείς μεταγραφές με ποδοσφαιριστές που έχουν προϋπηρεσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ θα αποκτήσει και ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε τμήματα Υποδομής δύο Ελληνικών ΠΑΕ, αλλά και παιδιών που ξεχώρισαν απο το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Το δεδομένο είναι πως και φέτος η ομάδα θα διατηρήσει νεανικό μέσο όρο, προσθέτοντας όμως και εμπειρία με ποιοτικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα του Γιώργου Μαραντά δίνοντας του λύσεις σε όλα τα σημεία του γηπέδου.

Περισσότερα και τις επόμενες ημέρες με της ανακοινώσεις που θα έρθουν…

Share it