Search

Δύο ακόμη μεταγραφές και μία ανανέωση ανακοίνωσε ο ΑΠΣ Πανθρακικός!

Σε δύο ακόμη μεταγραφικές προσθήκες και μία ανανέωση προχώρησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός!

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργίας τους με τους Πάνο Πασσά (αριστερά) και Ευκλείδη Παγκοζίδη (κάτω δεξιά). O πρώτος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Ελπίδα Σαπών, ενώ παλαιότερα είχε παρουσία σε Δόξα Προσκυνητών, Ορφέα Ξυλαγανής και ΠΑΟΚ Κοσμίου, όντας μια πολύτιμη μονάδα στην αμυντική γραμμή των ομάδων που ανήκε, ενώ ο δεύτερος ανήκε στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και επιστρέφει φέτος στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Παράλληλα οι πάνθηρες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Χρήστο Γρηγοριάδη (πάνω δεξιά), έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα και φέτος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικού: “ Λίγες προσθήκες μακριά από την ολοκλήρωση του ρόστερ 

Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Παναγιώτη Πασσά, Χρήστο Γρηγοριαδη και Ευκλειδη Παγκοζιδη.
** Ο Πάνος Πασσάς έχει γεννηθεί το 1993 και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ και δεξί μπακ. Ο Ευρυτάνας άσος, ο οποίος στη Θράκη έχει αγωνιστεί στη Δόξα Προσκυνητών, στον Ορφέα Ξυλαγανής, στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και στην Ελπίδα Σαπών, έρχεται να προσδώσει σταθερότητα στην αμυντική μας γραμμή.
** Ο Χρήστος Γρηγοριαδης αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι άλλος ένας από την περσινή ομάδα που θα στηρίξει τη φετινή προσπάθεια του Πανθρακικου στην Ά Ερασιτεχνική.
** Ο Ευκλείδης Παγκοζιδης γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας , έχει υπηρετήσει την ομάδα από τα παιδικά τμήματα. Περσυ αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνης και επιστρέφει να υπηρετήσει την ομάδα που πρωτοξεκίνησε και από το ανδρικό τμήμα.
Ο Πανθρακικός έχει παρελθόν, έχει παρόν και σίγουρα έχει μέλλον.

ΠΑΝΟ, ΧΡΗΣΤΟ, ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ”

 

 

Share it