Search

“Σόκαρε” την Γερμανία η Νότια Κορέα! Εκτός Μουντιάλ οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές, συνεχίζουν Σουηδία και Μεξικό!!!

Ήττα σοκ υπέστη η κάτοχος του τίτλου Γερμανία που ηττήθηκε με 2-0 απο την αδιάφορη Νότια Κορέα και αποκλείστηκε όντας μάλιστα τελευταία στον όμιλο, με την Σουηδία μετά τον θρίαμβο της με 3-0 επί του Μεξικό να κατακτά την πρώτη θέση, αφήνοντας την ομάδα της Κεντρική Αμερικής στην δεύτερη θέση.

Γερμανία γνώρισε έναν από τους πιο ντροπιαστικούς αποκλεισμούς στην ιστορία της από Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τη Νότια Κορέα και δεν εκμεταλλεύτηκε τη βαριά ήττα του Μεξικού για να προκριθεί στους «16». Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν των «El Tri» με 3-0, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα τους στο δεύτερο ημίχρονο, πέρασαν ως 1οι, αλλά μετά την επικράτηση των Ασιατών επί των Γερμανών (2-0) και το Μεξικό είχε κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει, αφού οι 6 βαθμοί που μάζεψε τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές αποδείχθηκαν αρκετοί και είναι στους «16», καταλαμβάνοντας τη 2η θέση.Φωτογραφία του χρήστη FIFA World Cup.

Το τελικό 2-0 υπέρ της Κορέας σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από δύο γκολ των Κορεατών που θα μπορούσαν να σκοράρουν και νωρίτερα, αλλά αποχαιρέτησαν το τουρνουά με ψηλά το κεφάλι. Στο 90+3′ με τον Κιμ σε μια φάση που αρχικά είχε καταλογιστεί οφσάιντ αλλά μέσω VAR μέτρησε κανονικά, και στο  90+6′ με γκολ του Σον στην κενή εστία

Στο άλλο ματς η Σουηδία άνοιξε το σκορ στο 50′ με τον Ογκούστινσον , ενώ στο 62′ ο Γκράνγκβιστ μετέτρεψε σε γκολ και το 2-0 το πέναλτι που κέρδισε ο Μπεργκ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε λάθος του Άλβαρες, που πέτυχε ένα από τα πιο αστεία αυτογκόλ της φετινής διοργάνωσης.

Share it