Search

Παρελθόν από τον Εδεσσαϊκό ο Γιώργος Τζατζανάς!

Παρελθόν από τον Εδεσσαϊκό αποτελεί ο Γιώργος Τζατζανάς!

Ο Κομοτηναίος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μετά από μια χρονιά με γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα της δεύτερης πατρίδας του, δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τους τριαινοφόρους και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού του προορισμού!

Ο 20χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Κ20 της Κέρκυρας αλλά φυσικά και στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, όπου την μια από τις τέσσερις σεζόν παρουσίας του φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, είχε φέτος 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετρώντας και μία ασίστ! Όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, με κορυφαία αυτή στο 0-0 με τον Ηρακλή, όντας πρωταγωνιστής σε ένα από τα δυσκολότερα ματς της χρονιάς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού:

“Ο Εδεσσαικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Γολιδόπουλο και Γιώργο Τζατζανά. Ο Εδεσσαικός τους ευχαριστεί για την σημαντική προσφορά τους στον Σύλλογο και τους εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.”

Γιώργος Τζατζανάς: “Ήταν τιμή μου που φόρεσα την φανέλα με την τρίαινα και εκπροσώπησα την δεύτερη πατρίδα μου. Εύχομαι υγεία σε όλους στην ομάδα και επίτευξη των στόχων.”

Share it