Search

Με θρίαμβο στο φινάλε επί της Γαλλίας στα ημιτελικά των Μεσογειακών η Εθνική Νέων με βασικό τον “Μέλιο”!

Με εκπληκτική νίκη κόντρα στην Γαλλία ο Δημήτρης Μελιόπουλος και τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής Νέων πανηγύρισαν εντυπωσιακή πρόκριση στα ημιτελικά των Μεσογειακών αγώνων διπλασιάζοντας τις νίκες τους στην διοργάνωση.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Τουρκίας, απόψε οι πιτσιρικάδες του Γιάννη Γκούμα επικράτησαν της Γαλλίας με 3-1 και πέρασαν στα ημιτελικά ως πρώτοι του ομίλου!

Η Εθνική μας μετά απο ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο και με τέρμα του Εμμανουηλίδη στο 48′ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Οι “τρικολόρ” αντέδρασαν στο 75′ με τέρμα του Μαμαντού, όμως η αποβολή του Τραμόνι στο 88′ έδωσε το πλεονέκτημα στην Εθνική μας που πίεσε και στο 91′ ο Γκαργκαλατζίδης και στο 93′ ο Βοίλης οδήγησαν την Εθνική μας σε μια τεράστια νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης οπού βρίσκονται επίσης οι Ισπανία, Ιταλία και Μαρόκο.

Για την Εθνική μας ο Γιάννης Γκούμας ξεκίνησε με τους: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Γαλούπης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μελιόπουλος, Εμμανουηλίδης, Σαρδέλης, Γκαργκαλατζίδης, Τσερκώνης, Ιωαννίδης. Έπαιξαν και οι Βοΐλης, Σκεντεράι.

Share it