Search

Και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ο Μάκης Γιαννίκογλου!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Μάκης Γιαννίκογλου. Ο 25χρονος τερματοφύλακας που έχει ξεκινήσει απο την Ξάνθη, ο οποίος τα είχε βρει εδώ και καιρό με τους «κιτρινόμαυρους», επικύρωσε τη συμφωνία τους με τους πρωταθλητές Ελλάδος, υπογράφοντας συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Γιαννίκογλου αποκτήθηκε από την Ένωση αντί του Γιάννη Ανέστη, που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο, αφού δεν υπήρξε συμφωνία για νέο συμβόλαιο και θα συμπληρώσει την τριάδα μαζί με τους Βασίλη Μπάρκα (πρόσφατα υπήρξε πρόταση από την Ουντινέζε) και Παναγιώτη Τσιντώτα.

Οι προηγούμενοι σταθμοί της επαγγελματικής του καριέρας ήταν Ομόνοια, Καβάλα, Φωκικός, Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο έκανε συμμετοχές την περασμένη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Σεραφείμ Γιαννίκογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1993 στην Καβάλα και η πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ομόνοια Λευκωσίας το 2011, ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με την Καβάλα στη Football League. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Φωκικό το 2014, βρέθηκε στον Ηρακλή, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Super League τη διετία 2015-17. Πέρσι ανηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίον αγωνίστηκε σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και τέσσερις Κυπέλλου.

Share it