Search

Ανακοίνωση “βόμβα” απο την Ελπίς Σκουτάρεως που αποσύρεται απο την Γ’ Εθνική!

Σε μια απόφαση έκπληξη αν μη τι άλλο, για την περσινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, προχώρησε η Ελπίδα Σκουτάρεως καθώς όπως ενημέρωσε με δελτίο τύπου η διοίκηση της  ομάδας μετά το διοικητικό ναυάγιο των προηγούμενων ημερών πάρθηκε η απόφαση η ομάδα να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια όπως τονίζεται και στο υστερόγραφο δίνουν ένα μικρό χρονικό διάστημα για να βρεθεί λύση και να μην χρειαστεί να προβούν σε ένα τόσο ακραίο μέτρο, άλλωστε έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι τις αρχές Αυγούστου να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βαμμένο μαύρο χρώμα θα έχει η αυριανή ημέρα για την Ελπίδα Σκουτάρεως… Μια μαύρη σελίδα στην μεγάλη αυτή ιστορία της ομάδας μας προστίθεται στο όμορφο αυτό βιβλίο της… όλα τα ωραάα κάποτε τελειώνουν και έτσι και αυτό το πανέμορφο όνειρο-ταξίδι της αγάπης μας στην Γ εθνική…!
Όπως σας είχαμε προαναγγείλει παλαιότερα η διοίκηση ζητάει την στήριξη των έξω παραγόντων για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας που αγωνίζεται…Έχει ζητήσει έργα εδώ και 18 μήνες περιπλανώμενη στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής και αγωνιζόμενη σε όλο το πρωτάθλημα ως φιλοξενούμενη, είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις της για την συνέχεια…
Από υποσχέσεις είχαμε χορτάσει ομως από πράξεις δεν είδαμε καμία…
Για αυτό βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόφαση της διοίκησης να αποσύρει την ομάδα έως ότου βρεθεί μια λύση υλοποίησης των αιτημάτων της…
Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Η #ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ».

Share it