Search

Στα “πράσινα’ οι πρωταθλητές Ξενάκης και Αραμπατζής! Έφτασε τις 9 μεταγραφές ο Πανθρακικός

Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Πανθρακικό που προχώρησε σε ακόμη δύο μεταγραφές, φτάνοντας συνολικά τις 9, κάνοντας δικούς της τους Στέλιο Ξενάκη (αριστερά στην φώτο) και Μιχάλη Αραμπατζή (δεξιά στην φώτο) από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Ο πρώτος ήταν ο άτυχος της περσινής σεζόν, μιας που δεν αγωνίστηκε καθόλου, αφού στην αρχή της σεζόν είχε υποστεί ρήξη χιαστών, ενώ ο δεύτερος ήταν εκ των αρχηγών και βασικό μέλος του Κοσμίου, που κατέκτησε την πρωτιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού αναφέρει:

Καλή εβδομάδα με δυο πρωταθλητές στις τάξεις μας ⚡️⚽️
Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με δυο καταξιωμένους αθλητές του νόμου, το Στέλιο Ξενάκη και το Μιχάλη Αραμπατζη.
** Ο Στέλιος Ξενακης αγωνίζεται ως μέσος και θεωρείται από τους καλύτερους στη θέση του τα τελευταία χρόνια στο νόμο μας. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Δόξα Προσκυνητών, Μέγα Αλέξανδρο Ιασμου και ΠΑΟΚ Κοσμιου ενώ έχει διατελέσει και αρχηγός της Region’s. Αθλητής γνωστός για την ποιότητα και το ήθος του, που ξεπέρασε τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του και επιστρέφει με πολλή ορεξη.
** Ο Μιχάλης Αραμπατζης αγωνίζεται ως μέσος και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Αστέρα Αιγείρου, στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδωρων και στον ΠΑΟΚ Κοσμιου. Προέρχεται από μια γεμάτη χρόνια που βοήθησε τα μέγιστα το νεανικό σύνολο του ΠΑΟΚ Κοσμιου να στεφθεί πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης. Διανύοντας τα πιο παραγωγικά ποδοσφαιρικά του χρόνια, ψηφίστηκε στους καλυτερους απο φιλαθλους και προπονητες και βρέθηκε στην καλύτερη 11αδα της ΕΠΣ Θράκης.

⚽️ ΣΤΕΛΙΟ & ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ⚽️

Share it