Search

Ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή, άλλη μια ανανέωση και τα πρώτα του φιλικά ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Συνέχεια ανακοινώσεων από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, που ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση!

Οι ασπρόμαυροι ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Διονύση Κυριακόπουλο (κεντρική φώτο) που φέτος αγωνίζονταν στην Δόξα Γρατινής. Ο Πατρινός επιθετικός μέσος, είχε μια εξαιρετική σεζόν με την Δόξα Γρατινής, πετυχαίνοντας 12 τέρματα, τερματίζοντας στην 4η θέση του πίνακα του σκόρερ, αλλά και στην ίδια θέση με την ομάδα του. Ο Κυριακόπουλος αποτέλεσε στόχο αρκετών ομάδων, με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να καταφέρνει να τον εντάξει στο δυναμικό του, ανεβάζοντας την ποιότητα του ρόστερ του.

 

Παράλληλα οι ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν την παραμονή και του Γιάννη Γαβριήλ στον σύλλογο, ενώ έκαναν γνωστά και τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια του συλλόγου με τον Άρη Αβάτου στις 18 και 29 Αυγούστου!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ Κοσμίου:

“Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την απόκτηση του Διονύση Κυριακοπούλου, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Το νέο απόκτημα της ομάδας αγωνιζόταν την περσινή σεζόν με την φανέλα της Δόξας Γρατινής και ήταν μάλιστα εκ των διακριθέντων ολόκληρου του πρωταθλήματος. Διονύση σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα. Καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοσμίου!”

“Το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Γαβριήλ για την σεζόν 2018-19. Γιάννη μεγάλη μας χαρά που θα βρίσκεσαι κοντά μας στο “ταξίδι” της Γ’ Εθνικής!”

“Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει ότι η ομάδα μας θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με τον Άρη Αβάτου, μια ομάδα με την οποία θα βρεθούμε αντιμέτωποι και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου στο Άβατο ενώ η δεύτερη στην Κομοτηνή στις 29 του ίδιου μήνα.”

Share it