Search

Σήμερα η Γενική Συνέλευση του Εθνικού, εκλέγει διοίκηση το βόλεϊ!

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα και ώρα 7μ.μ στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στον 3ο όροφο.

Η Γ.Σ. είναι σημαντική γιατί πέρα από τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό των τμημάτων του συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί η εκλογή νέας διοίκησης στο τμήμα του βόλεϊ. Μάλιστα, μέχρι στιγμής τα πάντα κινούνται σε χαμηλούς τόνους σε ότι έχει σχέση με τον σχεδιασμό της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Βόλει Λιγκ.

Έτσι , η εκλογή νέου ΔΣ θεωρείται ότι θα αποτελέσει την αφετηρία για ανακοινώσεις και ειδήσεις που με αγωνία οι φίλοι του βόλει και του Εθνικού περιμένουν. Παράλληλα, θα γίνει συζήτηση και για την οικονομική κατάσταση που τόσο απασχόλησε πέρυσι την ομάδα.

Η ανακοίνωση για την Γ.Σ.:

“Την Κυριακή για σημαντικές αποφάσεις Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να παραστούν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 23.06.2018 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00π.μ., στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στον 3ο όροφο. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα γίνει στις 24.06.2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00μ.μ στον ίδιο χώρο. Θεματολογία: Ετήσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Συλλόγου και ορισμός διοίκησης ΤΑΑ.

Για το ΔΣ Ο πρόεδρος Αυγερινός Μεσινέζης”

Share it