Search

Ενισχύθηκε και στον ανασταλτικό τομέα η Βιστωνίδα Κοπτερού με τρεις ακόμη μεταγραφές!

Στην προσθήκη τριών ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησε η Βιστωνίδα Κοπτερού!

Οι νεοφώτιστοι που μέχρι στιγμής κάνουν πρωταθλητισμό στις μεταγραφές, συνεχίζουν να ενισχύονται προχωρώντας στην απόκτηση των Σταύρου Μαγκούτα (αριστερά στη φώτο), Δημήτρη Χαρταλάμη (πάνω δεξιά στη φώτο) και Θανάση-Παναγιώτη Θεοδωρίδη (κάτω δεξιά στη φώτο), με τον τελευταίο να μεταβαίνει στους βυσσινί με τη μορφή δανεισμού, οι οποίοι διακρίνονται στις φωτογραφίες μαζί με τον νέο τους προπονητή, Μουμίν Οντέρ! Όλοι τους αγωνίζονται στον ανασταλτικό τομέα, με τους δύο πρώτους να παίζουν στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα και τον τελευταίο στον χώρο του κέντρου ως αμυντικός μέσος.

Σχεδόν πλήρης είναι πλέον η ομάδα της Βιστωνίδας που μένει να δούμε αν θα πραγματοποιήσει κι άλλες κινήσεις, αν και με το υπάρχον ρόστερ είναι σίγουρα ένα από τα φαβορί για την κατάληψη μιας θέσης στα play-off!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

“Η Βιστωνίδα Κοπτερού ανακοινώνει την απόκτηση του Μαγκούτα Σταύρου του Ιωάννη, αμυντικού, από τη Δόξα Γρατινής.”

“Η Βιστωνίδα Κοπτερού ανακοινώνει την απόκτηση του Χαρταλάμη Δημητρίου του Ζήση, αμυντικού, από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Ο Χαρταλάμης θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του τοπικού ποδοσφαίρου. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ”

“Η Βιστωνίδα Κοπτερού ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή υποσχετικής/δανεισμού του Θεοδωρίδη Αθανασίου-Παναγιώτη του Κωνσταντίνου από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Ο Θεοδωρίδης θεωρείται από τους κορυφαίους ανερχόμενους του τοπικού πρωταθλήματος, ήτανε φέτος και προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, την οποία ακαδημία ευχαριστεί τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του Κοπτερού για την παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού/υποσχετικής. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ”

Share it