Search

“Ασημένιος” στο Πανελλήνιο Παίδων στη δισκοβολία ο Κανοτζιάν του Πρωτέα!

Μία ρίψη λίγο πάνω από τα 47μ. (47.40) ήταν αρκετή για να χαρίσει στον Χρήστο Κανοτζιάν, την ομάδα του τον Πρωτέα Αλέξανδρούπολης και τον εβρίτικο αθλητισμό, ένα μετάλλιο στο άθλημα της δισκοβολίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18!

Ο αθλητής του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο άθλημα της δισκοβολίας, εγγράφοντας τ’  όνομά του στους κατόχους ενός μεταλλίου σε Πανελλήνιο επίπεδο για δεύτερη φορά μέσα στο 2018!

Τον Απρίλη ο Κανοτζιάν με μία ρίψη λίγο μακρύτερη απ’ τη σημερινή (47.84) είχε κατακτήσει -και πάλι- το ασημένιο μετάλλιο στους Σχολικούς Αγώνες με το 1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης!

Η πρώτη προσπάθεια του 17χρονου δισκοβόλου ήταν και αυτή που του χάρισε το αργυρό μετάλλιο, αφού στην δεύτερη ακυρώθηκε, ενώ η τρίτη ήταν αρκετά χαμηλότερη (45.58).

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Σερραίος Κωνσταντίνος Γεννίκης με 54.39, θέση που είχε καταλάβει και στους Σχολικούς, ενώ το χάλκινο ο Αθηναίος, Χρήστος Χρυσομαλλίδης με 46.64.

Η επιτυχία του Κανοντζιάν αποδεικνύει πως ο Αλεξανδρουπολίτης αθλητής βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο στην κατηγορία του και αφήνει ελπίδες πως αν συνεχίσει νε εξελίσσεται και να βελτιώνεται, το μέλλον του ανήκει!

Share it