Search

Όσα έγιναν στην ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης!

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης, σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, στην οποία έδωσαν το παρόν τα 23 από τα 34 ενεργά σωματεία της Ένωσης!

Αρχικά πραγματοποιήθηκε η επικύρωση των πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών. Στην συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη, ο οποίος στάθηκε σε συγκεκριμένα σημεία της σεζόν, με κυριότερο την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης, ενώ έπειτα σειρά είχαν η ανάγνωση της έκθεσης διοικητικού απολογισμού, ο οικονομικός απολογισμός και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής που εγκρίθηκαν ομόφωνα, αλλά και ο προϋπολογισμός για την νέα σεζόν!

Ακόμη διαγράφηκαν 16 σωματεία από την δύναμη της ΕΠΣ Θράκης, τα οποία ήταν ανενεργά περισσότερο από μια δεκαετία και είναι τα εξής: Ελπίδα Σάλπης, Πανθρακικός Ξυλαγανή, Αετός Γλυκονερίου, Θύελλα Αμβροσίας, Α.Σ. Ασπίς Χαμηλού, Απόλλων Λοφαρίου, Αναγέννηση Κομοτηνής της Εκτενεπόλ, Ερμής Αμφίων, Α.Π.Σ. Ρωμαίος, Αστραπή Βραγιάς, Α.Π.Σ. Αετός Μελέτης, Α.Ο Αράτου, Α.Ο. Κεραυνός Αρριανών, Α.Π.Σ. Φουρτούνα Σαλμώνης, Α.Π.Σ. Μέγα Δουκάτο, Α.Σ. Κικιδίου, ενώ με απόφαση της Ένωσης δόθηκε παράταση ενός χρόνου πριν να διαγραφούν, οι Ατρόμητος Ιμέρου και Α.Π.Σ. Πόντος Θρυλορίου. Παράλληλα την δική του τιμητική είχε ο Α.Ο. Αρσακείου που ένταξή του στο δυναμικό της ΕΠΣ Θράκης, εγκρίθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.

Τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης αναφέρθηκε στις Υποδομές, στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών τους που έγινε φέτος, αλλά και στην υποχρέωση των ομάδων που συμμετέχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα, όπως και αυτών που συμμετέχουν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και θα διεκδικήσουν την άνοδό τους, να διαθέτουν ανάλογες ομάδες. Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν το τέλος της ΓΣ, έγινε και μια πρώτη αναφορά σε πιθανή αναδιάρθρωση των κατηγοριών της ΕΠΣ Θράκης από την σεζόν 2019-2020, κάτι που θα συζητηθεί εκτενέστερα τις επόμενες μέρες.

Share it