Search

Πλήρης επιβεβαίωση του SA! Και επίσημα στην Βιστωνίδα Κοπτερού ο Αμέτ Ερκάν

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Sportsaddict για την μεταγραφή του Αμέτ Ερκάν στην Βιστωνίδα Κοπτερού, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν και επίσημα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του πρώτου σκόρερ της ΕΠΣ Θράκης.

Η ανακοίνωση του Κοπτερού αναφέρει: “Η Βιστωνίδα Κοπτερού ανακοινώνει την απόκτηση του Αμέτ Ερκάν του Φεριδούν, επιθετικού, από την Ελπίδα Σαπών. Ο Ερκάν 1ος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, επιθετικός με ιστορία στα τοπικά πρωταθλήματα εντάσσεται στη δυναμική μας. Τα λόγια περισσεύουν σε τέτοιες μεταγραφές. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ”

Οι συστάσεις για τον υψηλόσωμο  δεινό σκόρερ περισσεύουν, αφού όχι μόνο κατέκτησε για άλλη μια χρόνια τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Θράκης για τέταρτη φορά στην καριέρα του!, αλλά για άλλο ένα καλοκαίρι το όνομά του ακούστηκε για πολλούς συλλόγους, με την Βιστωνίδα Κοπτερού τελικά να τον εντάσσει στο δυναμικό της! Έτσι οι νεοφώτιστοι μετά και από αυτή τη σπουδαία μεταγραφική κίνηση ανεβαίνουν επίπεδο και αυτόματα χρίζονται ως μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν την νέα χρονιά!

Ο Αμέτ Ερκάν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων οι ΑΟ Φιλλύρας, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών, Εθνικός Αλεξανδροόυπολης και Έβρος Σουφλίου, ενώ ήταν βασικό μέλος και της επίλεκτης ομάδας της ΕΠΣ Θράκης για το Region’s Cup! Λέτε να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και πάλι με άλλη ομάδα; Θυμίζουμε πως ήδη το έχει κάνει με την φανέλα των ΑΟ Φιλλύρας, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ΠΑΟΚ Κοσμίου και πέρσι με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών

Share it