Search

Οριστικό! Εγκρίθηκε και έρχεται το νέο Κύπελλο Ελλάδας με την συμμετοχή των Κυπελλούχων των ΕΠΣ!!!

Μια σημαντική καινοτομία περιλαμβάνει το νέο σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής (22/6) συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Εκεί παρουσιάστηκε απο τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων κ. Ψαρόπουλο το νέο σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας το οποίο μάλιστα ενεκρίθη!

Έτσι στο Κύπελλο Ελλάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου προβλέπεται να μετάσχουν οι 16 ομάδες της Super League, οι 16 ομάδες της Football League και οι 53 κυπελλούχοι των ΕΠΣ της περιόδου 2017-18.

Το πλάνο του κ. Ψαρόπουλου περιλαμβάνει παιχνίδια μεταξύ των 53 Κυπελλούχων σε δύο φάσεις απο τις οποίες θα μείνουν 16 ομάδες που θα αντιμετωπίσουν ομάδες της Football League, ενώ στην τέταρτη φάση θα εισέλθουν στον θεσμό και οι ομάδες της Super League. Το ακριβές σύστημα της διοργάνωσης θα επικυρωθεί και θα ανακοινωθεί μετά την ΓΣ της ΕΠΟ.

Πράγμα που σημαίνει πως πέρα απο την ΠΑΕ Ξάνθη η Θράκη τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας και με τους Κυπελλούχους των ΕΠΣ Ξάνθης, Άρη Αβάτου, ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Προσκυνητών και ΕΠΣ Έβρου, Θράκη Φερών.

Share it