Search

Επισημοποίησε την επιστροφή Μελισσόπουλου η Ξάνθη!

Μετά απο μια εξαιρετική χρονιά στο Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλου ήρθε η ώρα της επιστροφής για τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Ραφαήλ Μελισσόπουλο που πανηγύρισε την άνοδο στην Football League και πλέον επιστρέφει μετά απο μια γεμάτη χρονιά στην ομάδα της Ξάνθης.

Ο “Μελι” έκανε μια εξαιρετική σαιζόν με 21 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 10 τέρματα γεμίζοντας ικανοποίηση και την ομάδα της Ξάνθης στην οποία ανήκει. Άλλωστε ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα δώσει το παρών στην φετινή προετοιμασία της Θρακιώτικης ομάδας, επιστρέφοντας απο έναν απόλυτα επιτυχημένο δανεισμό ως επιβράβευση των φετινών εντυπωσιακών του εμφανίσεων στην ομάδα του Βόλου. Κάτι που είχατε διαβάσει στο SA απο τις 22 Μαίου(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Η ανακοίνωση της επιστροφής του Μελισσόπουλου στην Ξάνθη αναφέρει:

“Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επιστροφή του Ραφαήλ Μελισσόπουλου μετά τον δανεισμό του στον Volos NFC. Ο 21χρονος επιθετικός μέσος την περασμένη αγωνιστική σαιζόν, είχε 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην άνοδο στη Football League.”

Share it