Search

Δύο ακόμη “Κρητικές” προσθήκες στον ΑΠΣ Πανθρακικό!

Στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΑΠΣ Πανθρακικός, που εξακολουθεί να ενισχύεται εν όψει της νέας σεζόν!

Συγκεκριμένα οι πράσινοι ανακοίνωσαν πως με τον πυρσό στο στήθος θα αγωνίζονται την νέα χρονιά οι Βαγγέλης Γρίβας (δεξιά στην φώτο) και Βασίλης Δερμιτζάκης (αριστερά στην φώτο), που πέρυσι αγωνίζονταν επίσης στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων υπό τις οδηγίες του Κώστα Γεμενετζή. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του νομού Ροδόπης τα τελευταία χρόνια και φέτος θα έχει διπλό ρόλο στον ΑΠΣ Πανθρακικό, αφού αναλαμβάνει και ως γυμναστής των ακαδημιών, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, φέτος για πρώτη φορά. Αμφότεροι κατάγονται από την Κρήτη, έχοντας αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, με τον Δερμιτζάκη πριν έρθει στην Κομοτηνή, να έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικός:

 Φινάλε στη μεταγραφική εβδομάδα με τα δυο Κρητικόπουλα να ποζάρουν μπροστά από την Αγία Σοφιά

Η οικογένεια του ΑΠΣ Πανθρακικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους Βαγγέλη Γριβα και Βασίλη Δερμιτζάκη.
** Ο Βαγγέλης Γρίβας με καταγωγή από την Κρήτη αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει πλούσια προϋπηρεσία παρά το νεαρό της ηλικίας του αφού έχει αγωνιστεί σε Νίκη Σητείας, ΟΦΗ, Αθηναϊκό, Ελπίδα Σαπών, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων ενώ ήταν και μέλος της προεπιλογής της Εθνικής Νέων.
** Ο Βασίλης Δερμιτζάκης αγωνίζεται ως μέσοεπιθετικος έχει καταγωγή από την Κρήτη και έχει φορέσει τη φανέλα της Νίκης Σητείας, του ΟΦΗ, του Πανιωνίου και του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων.

ΒΑΓΓΕΛΗ & ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ 

Share it