Search

Με την ΑΕ Κομοτηνής και στη Volley League οι Ανδρεάδης, Παπαδάκος, Χρηστάκος & Παπαγεωργίου!

Κύμα ανανεώσεων στην ΑΕ Κομοτηνής, με τους Άρη Ανδρεάδη, Αίαντα Παπαδάκο, Γιώργο Χρηστάκο και Θανάση Παπαγεωργίου, να συμφωνούν σε επέκταση της συνεργασίας τους με την ομάδα της Ροδόπης.

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Κ.:

«Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Άρη Ανδρεάδη, Αίαντα Παπαδάκο, Γιώργο Χρηστάκο και Θανάση Παπαγεωργίου.

Οι 4 αθλητές συνέβαλαν τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 και κέρδισαν με το σπαθί τους την θέση τους στο ρόστερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Και οι 4 αθλητές είναι φοιτητές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και συνδυάζουν με επιτυχία τις σπουδές τους με την ενασχόληση με το βόλεϊ.

Ο Άρης Ανδρεάδης, αγωνίζεται ως διαγώνιος και προέρχεται από την Αλεξανδρούπολη, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της ΓΕΑ πριν έρθει στην Κομοτηνή.

Ο Αίαντα Παπαδάκος, αγωνίζεται ως ακραίος και προέρχεται από τον Ε.Σ. Νέας Μάκρης, όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής πριν πάρει τον δρόμο για την Κομοτηνή και φορέσει την φανέλα της Α.Ε. Κομοτηνής

Τέλος, από την συμπρωτεύουσα προέρχονται οι 2 αθλητές της παρέας, ο Γιώργος Χρηστάκος, που αγωνίζεται ως πασαδόρος , έχοντας σημειώσει σημαντικές επιτυχίες με την φανέλα της εφηβικής ομάδας του Πήγασου Πολίχνης ενώ ο Θανάσης Παπαγεωργίου, που είναι ακραίος, αγωνιζόταν στην ΧΑΝΘ μέχρι να έρθει στην πόλη της Κομοτηνής».

Share it