Search

Με πλήρη και μεγάλη αποστολή στο Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων ο Διομήδης Ξάνθης!

Στροφή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων έχει κάνει ο Διομήδης Ξάνθης, με τον ξανθιώτικο σύλλογο να ταξιδεύει το προσεχές σαββατοκύριακο στην Κατερίνη με πέντε αθλητές και μια αθλήτρια και πολλές ελπίδες για σημαντικές διακρίσεις.

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Εφήβων/Νεανίδων, το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου ετοιμάζεται πυρετωδώς για άλλη μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων» που θα διεξαχθεί το Σαββάτο 23 και Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στο Α΄Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης. Η αποστολή του συλλόγου θα ταξιδέψει την Παρασκευή για την πόλη της Κατερίνης με πέντε αθλητές και μία αθλήτρια προσδοκώντας σε μια αξιόλογη συνολική εμφάνιση έχοντας ελπίδες ατομικών ρεκόρ και διακρίσεων. Οι αθλητές επικύρωσαν την αγωνιστική του παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της κατηγορίας τους επιτυγχάνοντας προκαθορισμένα όρια πρόκρισης σε προηγούμενες αθλητικές εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει ο ΣΕΓΑΣ.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Διομήδη:

Στην κατηγορία Κορασίδων:

Η Βασιλειάδου Χρυσούλα θα αγωνιστεί στα 800 μέτρα με στόχο μια επίδοση κάτω από τα 2.26 στους πρωινούς προκριματικούς που θα την οδηγήσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Στην κατηγορία Παίδων:

Ο Ιωάννης Δομασής θα αγωνιστεί στην σφαίρα και στον δίσκο. Ο αθλητής μας έχει υψηλούς στόχους για φέτος στο αγώνισμα της σφαιροβολίας καθώς έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο την φετινή χρονιά και ρίχνει σταθερά βολές πάνω από τα 16.80 μέτρα.

Ο Ιωάννης Εμμανουηλίδης θα αγωνιστεί στα 800 μέτρα κυνηγώντας μια καλή επίδοση που θα τον οδηγήσει στις τελικές σειρές και θα του τονώσει την αυτοπεποίθηση ενόψει των υποχρεώσεων του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων.στην Καβάλα.

Ο Αθανάσιος Παπαναστασίου θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων όπου θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό κυνηγώντας ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Οι συμμετοχές μας κλείνουν με την ομάδα των παίδων στην σκυταλοδρομία 4 Χ 100 που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα αποτελούμενη από τους Αθανάσιο Παπαναστασίου, Ιωάννη Εμμανουηλίδη, Κωνσταντίνο Τουρατζίδη και Ιωάννη Δήμου συμμετέχει απευθείας στον τελικό και έχει ως στόχο μια καλή επίδοση.

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο προπονητής μας Δημήτρης Παρασκευόπουλος. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία κι ευχές για βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων και της θέσης τους στην πανελλήνια κατάταξη των σωματείων του κλασσικού αθλητισμού.

Share it