Search

Με Κουμπαράκη και Τζήλο οι πίνακες των διαιτητών της Super League! Οι “κομμένοι” και αυτοί που ανέβηκαν

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, επέλεξε 23 διαιτητές για τον καταρτισμό των πινάκων της Super League, παραδίδοντας τον σχετικό φάκελο στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα τον εγκρίνει.

Οι επιλογές του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή έκρυβαν μία μεγάλη έκπληξη με την παραμονή στους πίνακες του Γιώργου Κομίνη (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), ο οποίος είχε διευθύνει την περσινή σεζόν το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα.

Παρόλα αυτά υπήρξαν και σαρωτικές αλλαγές από τον Περέιρα, αφού έκοψε συνολικά εννιά διαιτητές, ενώ μαζί με τον Θάνο (Γρεβενών), που αποσύρθηκε, ο αριθμός αυτός φτάνει στο 10. Πιο ηχηρά κοψίματα αυτά των διεθνών ρέφερι Καλογερόπουλου, Αρετόπουλου και Μάνταλου. Σημειώνεται ότι οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης, Νεοφυτιάδης υποβιβάζονται στη Football League, ενώ οι υπόλοιποι έξι δεν θα βρίσκονται σε κανέναν πίνακα εθνικής κατηγορίας!

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Θράκης όσον αφορά τους διαιτητές στην μεγάλη κατηγορία θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης. Ενώ κανονικά στους πίνακες της νέας χρονιάς θα είναι ο πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης και νυν της Λάρισας Θανάσης Τζήλος.

Αναλυτικά οι 10 διαιτητές που ήταν πέρυσι στους πίνακες της Super League, ωστόσο φέτος δεν βρίσκονται στις επιλογές του Περέιρα όπως αναφέρει το soccerplus:
Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Βάτσιος (Δ. Αττικής)
Καραντώνης (Ημαθίας)
Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Μάνταλος (Καβάλας)
Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Θάνος (Γρεβενών)

Ο Περέιρα επέλεξε συνολικά 23 διαιτητές για τον καταρτισμό των πινάκων της Super League. Εξ αυτών οι εννιά είναι νέοι σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.
Αναλυτικά:
Μανούχος (Αργολίδας)
Κοτσάνης (Δράμας)
Λάμπρου (Ευβοίας)
Τάσης (Ηπείρου)
Φωτιάδης (Καστοριάς)
Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Φωτιάς (Πέλλας)
Βρέσκας (Πιερίας)
Γρατσάνης (Τρικάλων)

Παρακάτω η 23αδα του Περέιρα
Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.

Share it